maandag 8 maart 2021

Stracciatella Aardbeien Cheesecake

  

Deze Stracciatella Aardbeien Cheesecake is geen ontbijtje, maar een gezondere cheesecake. Je kan hem wel als ontbijtje eten als je er havermout, muesli, granola, brood of ontbijtgranen bij eet.

De bodem is gemaakt van in de keukenmachine vermalen suikervrije amandel-cakejes waar daarna cacao-nibs doorheen zijn geroerd.

De bodem is bedekt met halve aardbeien gezoet met een paar druppels zoetstof met aardbeiensmaak gemaakt van stevia.

De bovenste cheesecake-laag is gemaakt van roomkaas light gezoet met suikervrije suikervervanger gemaakt van stevia. Deze laag is stijf gemaakt met 3 blaadjes gelatine. Het is een no bake cheesecake. Hij is 4 uur lang opgesteven in de koelkast. Deze laag is versierd met wat cacao.

Lekker met een paar in stukjes gesneden of gescheurde verse munt.



 

Web Analytics Made Easy - StatCounter