zaterdag 3 april 2021

Crumble met Fruit en Amandelstiften

 


Ik heb vandaag een crumble gemaakt en gisteren en morgen ook. Crumble is in de oven gebakken verkruimelde koekdeeg. Dat strooi je ergens overheen. Over je yoghurt, fruit of wat je maar wil. Op de foto van vandaag zie je crumble met stukjes appel, peer, blauwe bessen en amandelstiften. Op de foto van gisteren zie je crumble met mango, ananas en rode druif. Hierbij heb ik bosbessen-yoghurtijs gegeten. Ik had gewoon een pot bosbessen-yoghurt in de diepvries gedaan en een uur later is het ijs. Die combinatie was superlekker! Ik ben heel benieuwd welke crumble jij er het lekkerst vindt uitzien! Die van de foto van gisteren of die van vandaag of morgen. Zou je dat alsjeblieft In een commentje hieronder willen schrijven? Alvast bedankt.

Speciaal voor Pasen heb ik de crumble met lammetjes en haantjes gedecoreerd.

Ik heb zowel de crumble van vandaag als de crumble van gisteren en morgen als een soort bouwpakket bij de supermarkt gekocht. In het doosje zit het in stukjes gesneden fruit, het koekkruimeldeeg (crumble) en nog wat extra's erbij. Zo zitten er in de crumble van vandaag amandelstiften bij. Alles goed apart ingepakt. En een goede gebruiksaanwijzing erbij. En je kan ook op een instructiefilmpje bekijken hoe je het moet maken. Maar dat is niet echt nodig, want het is supermakkelijk. Er is ook nog een derde smaak crumble, maar die publiceer ik morgen. Behalve fruit en koekkruimeldeeg zit daar nog blauwe kaas bij en ook nog walnoten.

Web Analytics Made Easy - StatCounter