vrijdag 19 november 2021

Katinkas eetdagboek 19 november 2021

                                                                Ontbijt

Vanochtend ging ik kwark uit de koelkast pakken. Ik had de koelkast al open. Ik zag de kwark niet. Toen realiseerde ik me pas dat ie op was. En ik heb gisteren nog wel boodschappen gedaan. Helemaal vergeten nieuwe te kopen. Alleen maar avondeten voor gisteren en vandaag gekocht. Nou goed, dan maar met water. Dit smaakte ook prima. Ik had weer muesli, maar nu met zaden en noten. En ik heb net als de vorige dagen een hand vol met prei, wortel, bloemkool en selderij toegevoegd. Morgen nog 1 keer en dan is het zakje soepgroente waar het uit komt leeg. Ik heb er ook groente- en fruitpoeder met banaan, spinazie, boerenkool, broccoli en gember doorheen geroerd. En dan ook nog 10 druppels zoetstof gemaakt van stevia met kersensmaak.

                                              Lunch 

Ik heb vanmiddag 3 potjes jam van een klant gekregen. Die hadden ze meegenomen van hun vorige vakantie. Ze waren in de Dolomieten in Italië. Een potje met bosvruchtenjam, 1 met bosbessenjam en 1 met kersenjam. Het stond er op in het Italiaans, maar ik denk wel dat ik het goed vertaald heb. Ik trof deze jam bij hen thuis aan, toen ik vandaag weer bij hun kat kwam om een aantal dagen op hem te passen. 

Ik heb als lunch maar liefst 12 toastjes met gekaramelliseerde uien gegeten. Belegd met jam uit alle 3 de potjes. 3 daarvan staan op de foto. Alle 3 met bosvruchtenjam.