woensdag 17 november 2021

Katinkas eetdagboek 17 november 2021

                                                                   Ontbijt

Vanochtend heb ik als ontbijt 8 eetlepels kwark gegeten, met daar bovenop 8 eetlepels met muesli met chocoolade en noten. Daar heb ik een handjevol soepgroente aan toegevoegd: stukjes prei, stukjes wortel, bloemkoolroosjes en selderij. Ik heb dit goed geroerd en daarna heb ik er een eetlepel pindakaas en 10 druppels zoetstof gemaakt van stevia met kersensmaak aan toegevoegd.

                                              Lunch 

Ik had nog een restje blinis, roomkaas met knoflook en kruiden, gerookte zalm en avocado. Dat was niet genoeg, dus heb ik nog 3 crackers met kaas en peper (elk belegd met een plak oude Goudse kaas) gegeten. 

                                       Avondeten

Vanavond heb ik een gado gado-maaltijdsalade gegeten met er in: rijst, kokos, kokosmelk, bloemkool, pinda's, ketjap, gember, limoensap, citroengras, sambal, atjar, sperziebonen, ei, wortel, komkommer, seroendeng, rode kool, rode peper en satésaus.


 
                                               Dessert

Mijn lieve vriendin Hortence had voor mij en voor Pieter een stuk apfelstrudel. Die heb ik als toetje gegeten